Dania gotowe

FoodPoint

Makaron spaghetti z mięsem wołowym i twardym serem

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese (FoodPoint) to danie, które przygotowane nami według tradycyjnej receptury z słonecznych Włoch.

Do składu Spaghetti Bolognese oprócz długiego makaronu wchodzi aromatyczny sos pomidorowy.

To danie sycące, w którym znajdziesz pyszne usmażone wołowe mięsko wraz z pomidorami, cebulą, oregano i bazylią.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Jajko, frankfuterki, smażone pieczarki i chrupiący boczek

Śniadanie Brytyjskie

Śniadanie Brytyjskie (FoodPoint) to tradycyjny posiłek serwowany na ciepło, jest na tyle sycące, ze jest w stanie zapewnić nam odpowiednią ilość siły i energii na wielogodzinne zwiedzanie.

Do popularności brytyjskiego śniadania z pewnością przyczynia się również klimat panujący na wyspach. Regularne deszcze, słota i niezbyt wysokie temperatury sprawiają, że często potrzebne jest wewnętrzne ogrzewanie w postaci dodatkowych kalorii, dostarczanych organizmowi właśnie ze śniadaniem.

Wśród składników brytyjskiego śniadania znajdują się: jajko sadzone, bekon, kiełbaski, smażone pieczarki oraz fasola w sosie pomidorowym.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Fasola z kiełbasą wieprzową w sosie pomidorowym

Fasolka po bretońsku

Spaghetti Bolognese (FoodPoint) to danie, które przygotowane nami według tradycyjnej receptury z słonecznych Włoch.

Do składu Spaghetti Bolognese oprócz długiego makaronu wchodzi aromatyczny sos pomidorowy.

To danie sycące, w którym znajdziesz pyszne usmażone wołowe mięsko wraz z pomidorami, cebulą, oregano i bazylią.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Soczysta papryka z wędzoną kiełbasą w sosie pomidorowym

Leczo po węgiersku

Śniadanie Brytyjskie (FoodPoint) to tradycyjny posiłek serwowany na ciepło, jest na tyle sycące, ze jest w stanie zapewnić nam odpowiednią ilość siły i energii na wielogodzinne zwiedzanie.

Do popularności brytyjskiego śniadania z pewnością przyczynia się również klimat panujący na wyspach. Regularne deszcze, słota i niezbyt wysokie temperatury sprawiają, że często potrzebne jest wewnętrzne ogrzewanie w postaci dodatkowych kalorii, dostarczanych organizmowi właśnie ze śniadaniem.

Wśród składników brytyjskiego śniadania znajdują się: jajko sadzone, bekon, kiełbaski, smażone pieczarki oraz fasola w sosie pomidorowym.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Lekko pikantne prawdziwe chili: fasola, wołowina i warzywa

Chili con Carne

Spaghetti Bolognese (FoodPoint) to danie, które przygotowane nami według tradycyjnej receptury z słonecznych Włoch.

Do składu Spaghetti Bolognese oprócz długiego makaronu wchodzi aromatyczny sos pomidorowy.

To danie sycące, w którym znajdziesz pyszne usmażone wołowe mięsko wraz z pomidorami, cebulą, oregano i bazylią.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Soczyste kawalki kurczaka w sosie kokosowym z ryżem

Kurczak 5 smaków

Śniadanie Brytyjskie (FoodPoint) to tradycyjny posiłek serwowany na ciepło, jest na tyle sycące, ze jest w stanie zapewnić nam odpowiednią ilość siły i energii na wielogodzinne zwiedzanie.

Do popularności brytyjskiego śniadania z pewnością przyczynia się również klimat panujący na wyspach. Regularne deszcze, słota i niezbyt wysokie temperatury sprawiają, że często potrzebne jest wewnętrzne ogrzewanie w postaci dodatkowych kalorii, dostarczanych organizmowi właśnie ze śniadaniem.

Wśród składników brytyjskiego śniadania znajdują się: jajko sadzone, bekon, kiełbaski, smażone pieczarki oraz fasola w sosie pomidorowym.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Lekko pikantne prawdziwe chili: fasola, wołowina i warzywa

Meat Balls w sosie

Spaghetti Bolognese (FoodPoint) to danie, które przygotowane nami według tradycyjnej receptury z słonecznych Włoch.

Do składu Spaghetti Bolognese oprócz długiego makaronu wchodzi aromatyczny sos pomidorowy.

To danie sycące, w którym znajdziesz pyszne usmażone wołowe mięsko wraz z pomidorami, cebulą, oregano i bazylią.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Soczyste kawalki kurczaka w sosie kokosowym z ryżem

Gulasz wieprzowy

Śniadanie Brytyjskie (FoodPoint) to tradycyjny posiłek serwowany na ciepło, jest na tyle sycące, ze jest w stanie zapewnić nam odpowiednią ilość siły i energii na wielogodzinne zwiedzanie.

Do popularności brytyjskiego śniadania z pewnością przyczynia się również klimat panujący na wyspach. Regularne deszcze, słota i niezbyt wysokie temperatury sprawiają, że często potrzebne jest wewnętrzne ogrzewanie w postaci dodatkowych kalorii, dostarczanych organizmowi właśnie ze śniadaniem.

Wśród składników brytyjskiego śniadania znajdują się: jajko sadzone, bekon, kiełbaski, smażone pieczarki oraz fasola w sosie pomidorowym.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Lekko pikantne prawdziwe chili: fasola, wołowina i warzywa

Jambalaya z falafelem

Spaghetti Bolognese (FoodPoint) to danie, które przygotowane nami według tradycyjnej receptury z słonecznych Włoch.

Do składu Spaghetti Bolognese oprócz długiego makaronu wchodzi aromatyczny sos pomidorowy.

To danie sycące, w którym znajdziesz pyszne usmażone wołowe mięsko wraz z pomidorami, cebulą, oregano i bazylią.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Soczyste kawalki kurczaka w sosie kokosowym z ryżem

Chili sin Carne

Śniadanie Brytyjskie (FoodPoint) to tradycyjny posiłek serwowany na ciepło, jest na tyle sycące, ze jest w stanie zapewnić nam odpowiednią ilość siły i energii na wielogodzinne zwiedzanie.

Do popularności brytyjskiego śniadania z pewnością przyczynia się również klimat panujący na wyspach. Regularne deszcze, słota i niezbyt wysokie temperatury sprawiają, że często potrzebne jest wewnętrzne ogrzewanie w postaci dodatkowych kalorii, dostarczanych organizmowi właśnie ze śniadaniem.

Wśród składników brytyjskiego śniadania znajdują się: jajko sadzone, bekon, kiełbaski, smażone pieczarki oraz fasola w sosie pomidorowym.

Makaron spaghetti gotowany 50% (semolina z PSZENICY durum, woda), woda, mięso wołowe 18% , koncentrat pomidorowy, maltodekstryna, mąka ryżowa, cukier, warzywa suszone, sól, ekstrakty drożdżowe, skrobia modyfikowana, przyprawy (w tym bazylia), syrop karmelowy,  suszony sok z buraka czerwonego, aromaty (zawierają MLEKO), hydrolizat białka roślinnego, SER z MLEKA.

Na 100g produktu:

Wartość energetyczna:  409kJ/98kcal
Tłuszcz:  1,3g
W tym kwasy tłuszczowe:  0,3g
Węglowodany:  10g
W tym cukry:  1,3g
Białko:  12g
Sól:  1,6g

Waga netto: 400g

Co wyróżnia nasze produkty?

Zgodnie z naszym hasłem
“Odkryj geografię smaków”
przygotowaliśmy potrawy kuchni polskiej, azjatyckiej, włoskiej i wielu innych kuchni świata!

Lista dostępnych produktów urozmaicana jest o produkty sezonowe.

Dania przygotowane na parze

Niesamowity aromat i zachowane wszelkie wartości odżywcze składników.

Jakość i brak konserwantów

Dania przygotowane bez konserwantów, ze świeżych składników dostarczanych od polskich rolników.

Długi termin przydatności

Około 45 dni w warunkach chłodniczych.

Zawsze coś nowego

Sezonowa rotacja dań, różne kuchnie świata.

Dlaczego FoodPoint?

Chcesz posiadać takie automaty u siebiE?

Wypełnij formularz, a my
skontaktujemy się z tobą!